Neem een groot aantal mensen die niet mee kan doen aan de Singelloop, een hardloopevenement in Utrecht waar het Reumafonds als goed doel aan verbonden was. Tel daar een reactie van Wanda Catsman van Wanda Wandelt of een wandeltocht beter aan zou sluiten bij op. Ik ‘like’ haar opmerking op Facebook. We gaan een keer samen wandelen en het idee voor de Reuma Walk is in 2014 geboren.

Rust roest

Ons doel is om mensen met een reumatische aandoening te laten bewegen. De opbrengst van de Reuma Walk gaat naar, hoe verrassend, het Reumafonds. In 2015 liepen er 100 mensen mee en samen hebben we ruim 2200 euro opgehaald. Heel trots ben ik daar op!

Deelnemers aan de Reuma Walk 2014

Deelnemers aan de Reuma Walk 2014

Prachtige route door de bossen bij Wolfheze

Voor dit jaar hebben we een hele mooie route in Wolfheze bedacht. Je kunt 5, 10 of 15 kilometer wandelen. Op de dag zelf kun je van afstand wisselen, daar houden we uiteraard rekening mee. Ik weet zelf hoe grillig de ziekte kan zijn. Maar ik weet ook hoe belangrijk het is om te blijven bewegen en hoe goed het mij doet.

Het kost energie, maar levert me zoveel op!

Voordat ik mijn ongeluk had, was ik altijd bezig. Een marathon organiseren, een feest voor 5000 mensen organiseren. Een kick krijg ik ervan wanneer het slaagde. Met mijn klachten moet ik mijn energie goed in de gaten houden, maar dat wil niet zeggen dat ik niets kan doen. Integendeel! Door het organiseren van de Reuma Walk krijg ik zoveel energie terug, dan kan ik weer door!

Wat doe jij waar je energie van terug krijgt? Ik ben benieuwd. Laat het me weten in een reactie.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht