Eindelijk een foto van mijzelf tijdens het wandelenIn Brabant opgegroeid en voor mijn studie Food & Business naar Nijmegen verhuisd. Noordelijker dan Nijmegen zou ik niet willen wonen, riep ik toen heel hard. Maar ik ging aan het werk in Bunnik en vertrok naar Utrecht. In Bunnik werk ik nog steeds als adviseur in de voedselveiligheid.

Ooit begon ik met wandelen om te trainen voor een trekking van 6 dagen in Nepal, later de Inca Trail in Peru. Het wandelen deed ik naast het wielrennen waar ik helemaal in op ging. Tot dat ik na een aanrijding in het ziekenhuis belandde. Met pijn in mijn hart heb ik mijn fiets moeten verkopen. Zoekend naar een andere sport om wel te blijven bewegen, heb ik het wandelen fanatieker opgepakt. Inmiddels werd steeds duidelijker dat de pijnklachten die ik na het ongeluk heb gekregen van reumatische aard zijn. En toen kwam de nieuwsbrief van het Reumafonds om de Egmond Wandelmarathon voor het Reumafonds te gaan wandelen. Op zaterdag 21,2 km en op zondag hetzelfde. Ik ging de uitdaging aan en ging trainen Al snel werd het wandelen een gezonde verslaving. In totaal heb ik ruim 700 euro opgehaald voor het Reumafonds. Het lukte me om de negatieve energie die ik had door de dagelijkse pijn en de zorgen om te zetten in iets positiefs. Daarnaast heeft het me geholpen over mijn reumatische aandoening te praten.

Meer mensen met een reumatische aandoening laten bewegen.

 

Met Wanda Catsman samen ben ik de Reuma Walk gaan opzetten. Alles met het doel om meer mensen met een reumatische aandoening te laten bewegen. Ik ben ervan overtuigd dat het je helpt. Je kunt wel stellen dat ik mijn missie ervan gemaakt heb! Wil je een keer met me mee wandelen? Leuk! Laat het me dan weten.

 

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *