Utrechtpad Renswoude-Woudenberg

Datum: 18 oktober

Afstand: 17 km

Ik moet iets bekennen, wandelen is een verslaving geworden! Maar dat is nog niet het ergste, hoe groot de verslaving ook is, in mijn eentje ’s morgens vroeg mijn bed uit komen en dan gaan wandelen… ik heb er soms moeite mee. Wanneer ik dan eenmaal maar bezig ben, geniet ik helemaal. Maar ik moet wel gaan! Daarbij merk ik dat ik sneller ga, wanneer ik een trainingsdoel heb. Dus dan bedenk je een doel. In januari wil ik weer de Egmond Wandel Marathon gaan lopen en in augustus de Heuvelrug Vierdaagse in Zuid-Limburg. Afgelopen augustus heb ik het Pieterpad uitgelopen, nu wil ik Nederland helemaal rond lopen. Dat houdt in dat het Grenslandpad en het Nederlands Kustpad nog op de planning staan.

Vorige week met Wanda gewandeld en ik heb de smaak weer te pakken. Ondanks de pijn van de afgelopen dagen, vandaag dus weer op pad. Ik had de route voor vandaag dan ook al vaker voorbereid, dus ik kon zo op pad. Tenminste dat dacht ik. Bij de bushalte waar ik mijn auto wilde zetten om daar weer terug te komen, kon ik niet parkeren. In een woonwijk een stuk verderop snel auto parkeren om wel de bus te halen, want ik wist dat hij maar 1x per uur ging. Bus gehaald en bij halte de Dennen moest ik uit stappen. Of toch niet?! Vanuit daar moest ik Renswoude nog door, om vervolgens daar 6 km later weer terug te komen.

IMG_0362 IMG_0363_bew IMG_0364_bew

De route gaat boven Renswoude om namelijk. Dan maar een late lunch bij Restaurant de Dennen. Tot daar ging het met de pijn nog prima. Behalve dat mijn brace meteen afzakte, zo jammer.

Na de lunch werd het erger, mijn linker heup had er geen zin meer in. Wat bij mij dan helpt is…doorlopen, juist in één constant tempo proberen door te wandelen. Tel daar een stuk verharde route bij op en je weet dat ik het even zwaar had. Maar ik heb het weer gehaald en dan ben ik weer trots op mezelf, zo’n fijn gevoel! Alles bij elkaar wel een mooie etappe, ik heb weer genoten.

Volgende keer wil ik tot Amersfoort wandelen, nu al weer zin in!

Delen mag!

1 Comments

  1. Pingback: Over het Utrechtpad naar Amersfoort | Ik wandel met Bechterew

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *