NS wandeling: Bunnik – Bilthoven 

Afstand: 17 km

Vorige maand is Wanda er mee begonnen, samen met haar volgers een wandeling maken. Vorige maand was ik er ook bij en ook deze heb ik weer snel in mijn agenda gezet. Om 10 uur verzamelen we in Bunnik op het station. We zullen tot Bilthoven wandelen. Vanaf Bunnik gaan we eerst kort richting het dorp om snel langs de Kromme Rijn te gaan. Bekend gebied, maar het blijft mooi. Ik kan daar van blijven genieten. We doen een drankje bij de StayOkay bij Rhijnauwen, waarna we verder richting de Uithof lopen. Nog verrassend mooi. Na de Uithof gaan we met een tunneltje onder de A28 door. Daarna lopen we weer zo de natuur in en besluiten we op een bankje onze lunch op te eten. Het drupt een klein beetje, maar het mag geen regen heten.

Na deze rust merk ik dat ik moeilijk op gang kom en dat mijn linker heup vooral begint te protesteren. Inmiddels heb ik geleerd om dan in een constant tempo door te blijven lopen. Vooral veel kletsen helpt ook en dat lukt prima in dit gezelschap. Net buiten de Bilt lopen we langs het Vd Valk hotel en gaan daar links de bossen in. Nu schaam ik me wel een beetje, maar wat is het hier mooi en wat is dit dichtbij huis!!

In het bos missen een paar markeringen, met wat puzzelen komen we er toch uit. Na het bos lopen we zo Bilthoven in. Net voor het station zien we een terras waar Wanda ons trakteert op een drankje. Dat sla ik natuurlijk niet af!

Delen mag!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *