NS-wandeling Breda Mastbos

Afstand: 14,5 km
De laatste keer dat ik heb gewandeld was ook met Wanda, dat betekent dat ik een maand niet heb kunnen wandelen. Regelmatig had ik het plan om verder te gaan met het Utrechtpad. En net zo regelmatig liet meneer Bechterew me niet gaan. Mijn hoofd wil wel, maar mijn lijf houdt me dus tegen, zo frustrerend. Vandaag heb ik een wandeling met Wanda en andere lezers van haar blog om de agenda staan. Gisteren had ik bedacht om naar het Waterlinie Museum te gaan dat net geopend is in Bunnik, maar dat stel ik uit om energie te sparen voor de wandeling.

9.30 uur en Wanda staat voor de deur, we gaan eerst Nico nog halen en dan op naar Breda. Tom gaat ook gezellig mee. Ik heb mijn kniebrace om gedaan. Heb nog wel even getwijfeld; of last van brandplekken of de pijn aan mijn knie. Dan kies ik toch voor de brandplekken! De route heb ik op mijn GPS gezet en zag al dat het veel verhard is, niet mijn favoriet meestal. Zeker niet nu ik al een maand niet gewandeld heb, vanwege de pijn. Maar we gaan het zien.

Het eerste stuk lopen we via een minder mooi stuk van Breda richting het Mastbos, dat maakt dat meteen alles goed. Wat is het mooi daar, zeker met de mooie herfstkleuren en het zonnetje dat we hadden. Veel uit aan het proberen met mijn fototoestel, niet altijd met succes, maar dat maakt niet uit. Oefening baart kunst, toch?!

Na het Mastbos lopen via een park en het oude centrum (en een biertje op een oktoberterras!) terug naar het station. Eenmaal thuis heerlijk op de bank merk ik hoe moe ik ben en doe ik niet zo veel meer. 

 

 

 

Delen mag!

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *